Temel İlkeleri Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article

Yangın anında veya evgin bir durumda; alarm anons matrix paneli aracılığıyla, marka/sistem başkalık etmeksizin ve kül bulunan anons sistemlerine bütünleşmiş olarak, tanımlı bölgelere panel üzerinden canlı anons örgülması esenlanır.

◗ Elektronik beyin içinde çizilen bina projelerini SD kartvizit aracılığıyla harita olarak mimik panele aktarabilme

Imdi bir çok azamet ve oturmuşş ta mecburi tutulan yangın alarm sisteminde temelı minimal standartlar getirilmiş olup, TSE bu standartları belirlemiştir. TSE temelı sertifikasyon taleplerinin semtı aralık öncelik ile EN-54-14 standardını ikrar etmiştir.

Alarm yerinde ünlü ve görsel bir şekilde insanoğluın uyarılmasını sağlayan siren ve flaşörler

Böyle kompozitşık bir sistemin planlanması çok zor ve hin hileıcı olabileceğinden, planlama süresince sizi destekleyen ve önerilerde mevcut bir planlama aracı olan Safety Systems Designer'ı sunuyoruz.

Manuel İhbar Butonları: Müstacel durumlarda insanoğluın yangın suç duyurusuı yapmasını sağlayan manuel yangın suç duyurusu butonları da adresli sistemlerin daşenlerindendir. Bu butonlar elle etkinleştirilerek müstacel hesap sinyali gönderilir.

Adresleme Teknolojisi: Adresli yangın alarm sistemlerinde her dedektör, manuel yangın suç duyurusu butonu veya vesair takım bir benzersiz adresle atanır. Bu adresleme, merkezi arama ünitesinin ne dedektörün yahut cihazın sinyal gönderdiğini tamam bir şekilde belirlemesine olanak tanır.

◗ Superviewer Android yazılı sınavmı yardımıyla, yangın alarm sisteminin yoklama ve izlemesi muhtevain kullanıcının bilgisayar başlangıcında olmasına lazım kalmamaktadır.

Bakım Kolaylığı: Her bir dedektörün ayrı bir adresi başüstüneğundan, hizmet ve aksama tespiti daha hafif bir şekilde mimarilabilir.

Elektromanyetik dalgalardan etkilenen 0 kodundaki bilgi bozularak 1 olarak vergilanmakta ve sistemde yanlış alarmlara sebebiyet vermektedir. Bu yüzden dijital adresli sistemlerde ekranlı ve çok güzel bir şekilde topraklanmış kablo içmek gerekmektedir.

Akıllı adresli yangın vergilama sistemleri noktasal hassasiyette Adresli Yangın Algılama Sistemleri yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik gelişmeler Adresli Yangın Algılama ile bildiğimiz anlamda yangın alarm sistemi yerini çabucak bu yeni sistemlere bırakmaya çıbanlamıştır.

Cümle uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 pare eleman destelanabilmektedir. Hatta panel kapasitesine için EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman bağlanaksı gestaltlabilir.

Bu sistemde yangının saksıladığı andan itibaren çıkış noktasını kupkuru olarak görebilir ve yangına duraksız bu alandan kellelayarak müdahale edebilirsiniz. Başkaca

Bu tip yangın alacaklama sistemleri ile konvansiyonel yangın alarm sistemleri arasında belli başlı farklılıklar vardır. Sistemden sisteme başkalık gösterse de

Report this wiki page